Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο με ένα νεκρό – Τραυματίας ένας στρατιωτικός – Τα σενάρια (upd, φώτο)

 Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο με ένα νεκρό – Τραυματίας ένας στρατιωτικός – Τα σενάρια (upd, φώτο)

Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν κάλυκας από σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα πυροβόλο όπλο

Λίγο πριν τις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4), σημειώθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από το νυχτερινό κέντρο «Cabaret» στο Μαρούσι, με έναν 21χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του και έναν 23χρονο στρατιωτικό να τραυματιστεί σοβαρά και την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Κατά πληροφορίες, επί της λεωφόρου Κηφισίας 10-12, στο ύψος του Αμαρουσίου, σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ τουλάχιστον δύο ατόμων έξω από νυχτερινό κέντρο. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με συνέπεια οι δύο εμπλεκόμενοι να τραυματιστούν.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε για να τους μεταφέρει στον «Ερυθρό Σταυρό», ωστόσο ο ένας κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, εξαιτίας τραύματος στον λαιμό.

Ο έτερος, 23 ετών, ελληνικής καταγωγής νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επρόκειτο για συμπλοκή μεταξύ των δύο ανδρών με όπλο και μαχαίρι με συνέπεια τον μοιραίο τραυματισμό του ενός, όπως ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.

O ίδιος αποκάλυψε ότι ήδη καταθέτουν εννιά άτομα τα οποία βρίσκονταν στο χώρο του κέντρου διασκέδασης ανακρίνονται προκειμένου να διαπιστωθεί ποια ήταν η αφορμή για το αιματηρό περιστατικό.

Οι δύο άνδρες φέρεται να διασκέδασαν στο κέντρο όταν για αδιευκρίνιστο λόγο υπήρξε ένταση με αποτέλεσμα να βγουν έξω από αυτό και να ακολουθήσει η συμπλοκή.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είναι ο 26χρονος να κρατούσε το 22αρι πιστόλι το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί. Ένα ακόμη σενάριο που εξετάζεται είναι ο 26χρονος που φέρει τραύμα από όπλο να είναι αυτός που είχε μαζί του το μαχαίρι και ο άνδρας που έχασε τη ζωή του να έφερε το όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε.

marousi_pirovolismoi

Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν κάλυκας από σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα πυροβόλο όπλο.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για να διαπιστωθούν τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.


marousi_2 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια