B’ τοπική: Άνοδος για τον ΑΟ Στενωσιάς – Τα αποτελέσματα

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και γρασίδι

Ο ΑΟ Στενωσιάς πήρε το δεύτερο εισιτήριο ανόδου για την Α’ τοπική Μεσσηνίας πίσω απο την πρωταθλήτρια Ομόνοια και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η Στενωσιά επικράτησε 3-0 της Θύελλας Μερόπης, έφτασε τους 63 βαθμούς και άφησε στην 3η θέση την Φοινικούντα η οποία θα περιμένει την εξέλιξη των αγώνων μπαράζ του Μιλτιάδη για να δει εάν θα πάρει επίσης της άνοδο. Εφόσον ο πρωταθλητής Μεσσηνίας τα καταφέρει και κερδίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, η Φοινικούντα θα πάρει επίσης την άνοδο στην Α’ τοπική.

Αναλυτικά το πανόραμα της 30ης αγωνιστικής:

Β’ κατηγορία, 30η αγωνιστική

Σάββατο 27/4

Ομόνοια – Αστέρας Βαλύρας 2-2

Α.Ε Λογγά – Α.Ο Φοινικούντας 1-1

Α.Ο Στενωσιάς – Θύελλα Μερόπης 3-0

Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου – Μεσσηνιιακός 1-0

Α.Ε Αβίας – Παναθηναϊκός Καλαμάτας 2-6

Καλό Νερό – Καλλιθέα 3-2

Ατρόμητος Πλατύ – Νέος Άρις 3-3

Κυριακή 28/4

16:00 Αστέρας Αρφαρών – Αναγέννηση Παρ.

https://sport365.gr 

 ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑ:

Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος πριν από 2 κ πλέον χρόνια,όταν ξεκινήσαμε την νέα προσπάθεια με 1-2 δελτία διαθέσιμα…Να επιστρέψει άμεσα η ομάδα μας εκεί όπου ανήκει ,αλλά συγχρόνως να ενώσουμε τα παιδιά μας.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "20:30 92 kagianaspanos 2ώρ. Η άνοδος είναι για τους μεγάλους Αποστολή Αποστολήμηυύματος μηνύματος"
Το ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ λοιπόν,ύστερα από την περσινή επιτυχία με την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος,φέτος ο πήχης ήταν ακόμη ψηλότερα, με σταθερότητα και πίστη καταφέραμε νέα μεγάλη επιτυχία,να κατακτήσουμε την 2η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Α’τοπική κατηγορία.
Μια ιστορικής σημασίας άνοδο για την ομάδα μας,καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην υψηλότερη τη τάξη κατηγορία της Μεσσηνίας.
Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους πίστεψαν σε εμάς,σε όσους ακολουθούσαν την ομάδα παντού,ύστερα κ από ήττες ή αποτυχίες.
Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που ήταν κοντά μας όλη την σαιζόν, από τεχνικό team,ποδοσφαιριστές,χορηγοί, φίλαθλος κόσμος κ.α.
Τεράστια επιτυχία….Μέχρι φυσικά την επόμενη
Την ιστορία την γράφουν οι παρόντες..
We keep dreaming

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια