Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός στην κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που πέθανε μετά από εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ, μετά το χτύπημα που δέχτηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Το φέρετρο του αστυνομικού, καλυμμένο με τη γαλανόλευκη, έφτασε λίγο μετά την μια στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, με την οικογένεια του να ξεσπάει σε λυγμούς την ώρα που περνούσε από μπροστά τους.

Στρατιωτικό άγημα αποδίδει τιμές, ενώ το «παρών» δίνουν συνάδελφοι του από την Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης στην Αθήνα αλλά και σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μαζί με τον υπουργό Γιάννη Οικονόμου.

Τον Γιώργο Λυγγερίδη τιμούν με την παρουσία τους πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, η ΝΔ Θεσσαλονίκης αλλά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα της Θεσσαλονίκης


 


https://karditsastakra.com/2023/12/29/%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b7%ce%b4%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια