Κλήρωση Play Off: Αυτό είναι το πρόγραμμα των 10 αγωνιστικών

 

Κλήρωση Play Off - Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ - Άρης και Λαμία - ΑΕΚ

 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ - Άρης και Λαμία - ΑΕΚ στο πρόγραμμα της πρεμιέρας των play off που θα αναδείξουν του πρωταθλητή της Stoiximan Super League.

Γνωστό έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3) το πρόγραμμα των δέκα αγωνιστικών στα play-off της Stoiximan Super League που θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή (10/3).

Όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Λίγκας, την πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθούν δύο μεγάλα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον ΠΑΟΚ να κοντράρεται με τον Αρη στην Τούμπα, ενώ η ΑΕΚ θα ξεκινήσει αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Λαμία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (6/3) εκτός από την επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας θα γίνει και ο ορισμός των αγώνων σχετικά με τις ακριβείς μέρες και ώρες διεξαγωγής τους.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας των Play Off

  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
  • ΠΑΟΚ - Άρης
  • Λαμία - ΑΕΚ

https://www.gazzetta.gr

Κλήρωση Play Off: Αυτό είναι το πρόγραμμα των 10 αγωνιστικών

 Έγινε γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα των Play off έπειτα από τη διαδικασία της κλήρωσης στα γραφεία της Λίγκας το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και από εκεί και πέρα θα υπάρχει και το ΠΑΟΚ - Αρης και το Λαμία - ΑΕΚ.

Η διαδικασία καθυστέρησε καθότι υπήρξε ένταση κυρίως ανάμεσα σε Κούγια και Κοσμά. Όσο για το υπόλοιπο πρόγραμμα των 10 αγωνιστικών; Δείτε στη σχετική φωτογραφία το πρόγραμμα όπως διαμορφώθηκε.

 Η ΚΛΗΡΩΣΗ

 https://www.gazzetta.gr

 Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την απόφαση για το Κηφισιά - Βόλος
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια