Σπερχογεία – Ακρίτας Κορώνης 5-3

Ακρίτας Κορώνης-Τέλος Άγρας 2-1: Συνεχίζει ακάθεκτη και δεύτερη!  SportsPlus.gr

Ματσάρα έγινε στην Σπερχογεία το απόγευμα με την τοπική ομάδα να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 5-3 επί του Ακρίτα Κορώνης που γνώρισε την 2η συνεχόμενη ήττα του. Η Σπερχογεία έδειξε χαρακτήρα και δύσκολα θα πουλήσει το τομάρι της στην υπόθεση παραμονής.

Στο 5′ ο Μουτζούρης άνοιξε το σκορ για τον Ακρίτα για να ισοφαρίσει στο 15′ ο Χρονόπουλος σε 1-1, στο 30′ ο Ηρ. Καραχάλιος έκανε το 2-1, στο 32′ ο Μουτζούρης ισοφάρισε σε 2-2, στο 60′ ο Παπαθεοδώρου θα κάνει το 2-3, στο 65′ ο Ι. Καραχάλιος θα ισοφαρίσει για την Σπερχογεία σε 3-3, στο 67′ ο Χρονόπουλος θα κάνει το 4-3 και στο 85′ ο Ηρ. Καραχάλιος θα διαμορφώσει το τελικό 5-3 για τους ”Ταύρους”.

Διαιτητής : Καυκάς – Επόπτες : Καραμπέτσος, Γιαλλικάρης.

Α.Ο ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ (Ηλίας Μουρούσιας): Μπαγκλέσης, Κακαλέτρης (60′ Πανταζής), Μπούνας, Πιλάτης, Μαρίνος, Σπύρος, Χρονόπουλος, Σαούτης, Ι. Καραχάλιος (80′ Τσέρτος), Ηρ. Καραχάλιος, Γιακουμής (85′ Μαναρώλης).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Τάκης Δρούγας): Βαρβεράκης, Φέστας, Μουτζούρης, Παπαθεοδώρου, Πεϊδης (85′ Τσελάι), Ρουμελιώτης, Καλογερόπουλος (75′ Κυριόπουλος), Κουτσουμπός, Τσάνι, Σταμάτης (55′ Ψυχογιάννης), Χοτζόλι

https://stisendra.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια