ΑΟ Ομόνοια – Παπαφλέσσας Βλαχόπουλο 4-2

 Πέντε παίκτες απέκτησε ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου - NOTOSPORT

Με το ευρύ 42 επικράτησε η Ομόνοια επί του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου στο γήπεδο ”Γ. Λουκαρέας” στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής και συνεχίζει αήττητη να οδηγεί την κούρσα για την άνοδο στην Α‘ τοπική. Με τον Δημήτρη Πολίτη να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα και να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Το συγκρότημα του Γιώργου Γρηγορόπουλου κυριάρχησε καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και βρέθηκε να προηγείται με σκορ 30 χάριν σε δύο γκολ του Πολίτη και ένα του Μαρίτσα. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα στο δεύτερο μισό του γηπέδου και δεν μπόρεσαν να απειλήσαν ουδεμία φορά την εστία του τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, έχοντας πλεονέκτημα τριών τερμάτων, χαλάρωσαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούν ένα γρήγορο γκολ στο 53‘ από τον Ομέρι, έπειτα από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Niculae, ο οποίος και ξεχώρισε από την ομάδα του. Το γκολ αφύπνισε την Ομόνοια με τον συνηθής ύποπτο, Δημήτρη Πολίτη στο 77‘ να βρίσκει για ακόμη μια φορά τα δίχτυα και παράλληλα να πετυχαίνει χατ-τρικ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ειδικότερα στο 92‘ το συγκρότημα του Παναγιώτη Κάππου μείωσε σε 42 με τον Γκουμάι, χωρίς αυτό να επηρεάζει την έκβαση του αγώνα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6‘ κεφάλια του Μαριτσα, η μπάλα καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

11′ Γκοολ και 1-0 η Ομόνοια με σουτ του Πολίτη από τα δεξιά.

26‘ Ο Πολίτης περνάει τους πάντες προσπαθεί να βρει τον Ταφα αλλά η σέντρα που κάνει ήταν αρκετά δυνατή

29′ Γκοολ και 2-0 οι γηπεδούχοι. Σέντρα του Κωστόπουλου από τα δεξιά, βρίσκει τον Πολίτη ο οποίος με προβολή πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ

40′ Γκοοολ και 3-0 το συγκρότημα του Γιώργου Γρηγορόπουλου με κεφαλιά του Μαρίτσα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσίγκα.

45‘ Σουτ του Τσίγκα μπλοκάρει ο Καγκαράκης

52‘ σουτ του Κωστόπουλου τραντάζει το κάθετο δοκάρι

53′ Γκοολ και μειώνει σε 3-1 το Βλαχόπουλο με κοντινή προβολή του Ομέρι έπειτα από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Niculae.

77′ Γκοοολ και 4-1 η Ομόνοια. Σέντρα του Κωστοπουλου από τα αριστερά και ο Πολίτης με κοντινή προβολή κάνει το 4-1

92′ Γκοολ και 4-2 με κοντινή κεφαλιά του Γκουμάι έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα

Διαιτητής: Κομπιλίρης Επόπτες: Νικολόπουλος Π. και Κορομηλάς

ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιώργος Γρηγορόπουλος): Τομάζος, Μαρίτσας, Γαβράς, Πολίτης, Μπαζάνης, Τάφα, Αρκουμάνης, Κωστόπουλος, Δημητρίου, Τσίγκας Δ. Τσουλάκος (54′ Ασημακόπουλος).

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ (Παναγιώτης Κάππος): Καγκαράκης Κωσταράκης, Σικαλιάς, Niculae, Ομέρι, Βλαχόπουλος, Κ. Σωτηρόπουλος (46′ Σταυρόπουλος), Νικολακόπουλος, Γκουμάι, Ζόμπολος, Μποτόπουλος

https://stisendra.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια