ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 1-0. Ο Λυμπερόπουλος την οδηγεί στην άνοδο (ΦΩΤΟ)

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ για μία ακόμη αγωνιστική, τον Κώστα Λυμπερόπουλο, ο ΑΟ Στενωσιάς αγχώθηκε αλλά πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στον Αστέρα Αρφαρών.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 64′, όπου έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, που έδωσε στην Στενωσιά το δικαίωμα να ξεφύγει επτά βαθμούς από την 3η θέση, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και να αγκαλιάζει την 2η θέση που οδηγεί σε άνοδο.

Από την άλλη, ο Αστέρας Αρφαρών έκανε την προσπάθεια του, δεν κατάφερε όμως να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, παρόλα αυτά παραμένει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομπιλίρης με βοηθούς την Ε. Τσαούση και την Πλακογιάννη.

ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ: Μανικάκης, Θοδ. Χρόνης, Βασιλόπουλος, Μπιζίμης, Φλέσσας (74′ Ευαγ. Καλογερόπουλος), Αθ. Χρόνης, Αθ. Ηλιόπουλος (46′ Στ. Καγιανάς), Λυμπερόπουλος, Γιάνναρης, Θοδ. Χρόνης, Φ. Ηλιόπουλος (46′ Θοδ. Σταματελόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Φέστας, Γεωργιόπουλος, Χριστόπουλος, Μπαράι, Σέφα (70′ Κ. Μωραγιάννης), Γ. Μπούρας, Γιαννακούντζος, Σακκάς, Γιαννακόπουλος, Π. Μωραγιάννης (89′ Ν. Βανικιώτης).

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια