Ευλογημένο και φωτισμένο να είναι το 2024 για όλο τον κόσμο

 c43b6-ddr_0503

Καλή και ευλογημένη χρονιά να είναι το 2024 για όλο τον κόσμο. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας το νέο έτος να φέρει στον κόσμο την κατά Χριστόν ευτυχία και η αγάπη μεταξύ των ανθρώπων να δυναμώσει.Ο σημερινός κόσμος βρίσκεται σε μία δύσκολη και επικίνδυνη καμπή από ηθικής και πνευματική απόψεως και ευχόμαστε το νέο έτος να είναι το έτος της λευτεριάς και της αναγέννησης της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου, ενός κόσμου ταλαιπωρημένου που έχει χάσει το πραγματικό νόημα της ύπαρξης του, μακρυά από τον Χριστό.

Είμαστε αισιόδοξοι πως η νέα χρονιά θα είναι η απαρχή της πνευματικής αναγέννησης του κόσμου και θα φέρει ακόμη περισσότερο κόσμο κοντά στον Θεό, μιας και ο κόσμος έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τον λόγο της Αληθείας, τον λόγο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, για να ξεδιψάσει από την πνευματική ανυδρία και τις απατηλές υποσχέσεις που έχουν δημιουργήσει κάποιοι σε αυτή την πονηρή εποχή.

Γιατί η αλήθεια είναι μόνο μία και είναι ο λόγος του Θεού και η συμμετοχή στα μυστήρια της Εκκλησίας μας… Η ελπίδα μας να είναι πάντα στο Όνομα του Κυρίου… τη μοναδική ελπίδα που δεν πρόκειται να μας προδώσει ποτέ.

Καλή και ευλογημένη να είναι η νέα χρονιά με υγεία και φώτιση σε όλον τον κόσμο, με την ελπίδα αυτή η χρονιά να είναι χρονιά πνευματικής αναγέννησης για όλους!

Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί, να ξημερώσει ένα ευλογημένο νέο έτος για όλο τον κόσμο! Ας βάλουμε αρχή κι ας προσπαθήσουμε κάθε μέρα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε!

Εγκάρδιες ευχές σε όλους για καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, δημιουργία και ελπίδα.

Ευχές Πρωτοχρονιάς 2024 για Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά! | Πολύ Γέλιο :-)))

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια