«Ο Τζέιμι Φοξ έμεινε μερικώς παράλυτος και τυφλός μετά το εμβόλιο για Covid-19»!

 «Ο Τζέιμι Φοξ έμεινε μερικώς παράλυτος και τυφλός μετά το εμβόλιο για Covid-19»!

Τι υποστήριξε ο δημοσιογράφος AJ Benza

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Τζέιμι Φοξ προχώρησε ο δημοσιογράφος του Χόλιγουντ AJ Benza.

«Ο Τζέιμι είχε θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του μετά το εμβόλιο. Δεν ήθελε την ένεση, αλλά εξαιτίας της ταινίας στην οποία έπαιζε, πιέστηκε  να το πάρει», ομολόγησε ο podcaster – ο οποίος επίσημα εργάστηκε ως αρθρογράφος για τη  New York Daily News  και ως παρουσιαστής του  E!  στην σειρά  Mysteries and Scandals —  κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην  διαδικτυακή εκπομπή του Dr. Drew Pinsky «Ask Dr. Drew».

«Ο θρόμβος αίματος στον εγκέφαλο τον έκανε σε εκείνο το σημείο να είναι μερικώς παράλυτος και τυφλός», υποστήριξε ο Benza

 https://www.pronews.gr

MSN> O Jamie Foxx έμεινε παράλυτος και τυφλός μετά το εμβόλιο COVID-19 Υπέστη θρόμβο αίματος στον εγκέφαλο

Health Shocker από το MSN!

Ο Jamie Foxx έμεινε «παράλυτος και τυφλός» από τον «θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του» μετά τη λήψη του εμβολίου για τον COVID-19!

Αποκαλύφθηκαν φρικιαστικές λεπτομέρειες υγείας σχετικά με τη μυστηριώδη ιατρική κατάσταση του Jamie Foxx.

Ο σταρ του Django Unchained λέγεται ότι είναι “μερικώς παράλυτος και τυφλός”, εκτός από μια σειρά άλλων επιπλοκών μετά τη λήψη του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Hollywood A.J. Benza όπως του απεκάλυψε πηγή που βρίσκεται κοντά στον Foxx.

“Ο Jamie είχε θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του μετά το πλάνο. Δεν ήθελε το πλάνο, αλλά την ταινία στην οποία έπαιζε, τον πίεζαν να το πάρει”, ομολόγησε ο podcaster – ο οποίος επίσημα εργαζόταν ως αρθρογράφος στο New York Daily News και ως παρουσιαστής του E!  κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην διαδικτυακή εκπομπή του Dr. Drew Pinsky “Ask Dr. Drew”.

«Ο θρόμβος αίματος σε εκείνο το σημείο του εγκεφάλου προκάλεσε μερική παράλυση και τύφλωση», υποστήριξε ο Benza, καθώς επέμεινε ότι η πηγή του ήταν «κάποιος στο δωμάτιο» με γνώση από πρώτο χέρι για τη νοσηλεία του Foxx.

«Σκέφτομαι: «Γι’ αυτό εξερράγη στο πλατό μια εβδομάδα πριν συμβεί αυτό το ιατρικό έκτακτο περιστατικό;» ρώτησε ο βετεράνος δημοσιογράφος τον Pinsky. «Γι’ αυτό απέλυσε τρία τέσσερα άτομα επειδή το είχε με αυτές τις εντολές;».

Ο Foxx εισήχθη στο νοσοκομείο αφού υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή» την Πέμπτη 11 Απριλίου, αν και ήταν δύσκολο να ανακαλυφθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

Τα ιατρικά δεινά του 55χρονου αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας Back in Action. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η Cameron Diaz, προχώρησε στην παραγωγή χωρίς τον Foxx, χρησιμοποιώντας ένα body double στη θέση του.

 

 

kourdistoportocali.com

https://www.triklopodia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια