Όλοι στο σκαμνί από τον Νίκο Αντωνιάδη – Άρχισε ο ιδρώτας να τρέχει μέχρι το γόνατο – Δείτε τις εξελίξεις με την κατάθεση του γενικού γραμματέα και του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

 


Ο γενικός γραμματέας του Ι.Σ.Α., Ευστάθιος Τσούκαλος, παρέβη το καθήκον του μην εκτελώντας σκόπιμα την απόφαση αυτή, επειδή έκρινε ότι «έθιγε το κύρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών» (!!) και ότι θα ήταν …«ντροπή» να ζητηθούν έγγραφες απόψεις από τους ανωτέρω ιατρούς !!

-Στη συνεδρίαση της 3.6.2021, κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α, όχι απλώς συμφώνησαν με την μη εκτέλεση της απόφασης της 29.10.2020, αλλά συνεχάρησαν κιόλας τον παραβάτη γενικό γραμματέα !!

-Ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου ανέφερε ότι αυτή δεν ήταν η μόνη απόφαση που δεν εκτέλεσε ο γενικός γραμματέας, και ότι υπάρχουν και άλλες ανεκτέλεστες αποφάσεις, οι οποίες είναι «σωστές». 

-Ο γενικός γραμματέας δεν σκόπευε να φέρει ξανά ποτέ το θέμα προς συζήτηση, και το έκανε μόνο επειδή ασκήθηκε πίεση από την πταισματοδίκη (και επισημάνθηκε αυτό μάλιστα στη συνεδρίαση), η οποία (πταισματοδίκης), εκτελώντας τη σχετική εντολή του χειριζόμενου τη δικογραφία εισαγγελέα, ζήτησε από τον Ι.Σ.Α. το αποτέλεσμα της αναφοράς μου.

-Η συζήτηση επί της αναφοράς μου είναι ό,τι πιο ντροπιαστικό μπορεί να διαβάσει κανείς σε πρακτικά διοικητικού συμβουλίου ενός νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου – εκ των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιστημονικών συλλόγων της χώρας. Τα μέλη του δ.σ. ποτέ δεν ενημερώθηκαν για το ακριβές περιεχόμενο της πειθαρχικής αναφοράς μου, δηλαδή πουθενά δεν αναφέρεται το κύριο αντικείμενό της (που είναι το αντικείμενο και της αντίστοιχης μήνυσης), δηλαδή οι δημόσιες δηλώσεις της τρίτης των μηνυθέντων – αναφερθέντων ιατρών περί των ψεμάτων για τη χρήση μάσκας από τον υγιή γενικό πληθυσμό, αλλά γίνεται αναφορά σε μία γενική, υποτίθεται, και αφοριστική θέση μου περί του ότι «άλλα λένε τη μία και άλλα την άλλη». Είναι τρομερό να διαβάζεις πώς κυριαρχεί στο μυαλό των μελών του διοικητικού συμβουλίου ο σκοπός να καλύψουν τους συναδέλφους τους («για το καλό μας», «μην ανοίξουμε τέτοιο γαϊτανάκι», «μην το παιδεύουμε πολύ» κ.λπ), και όχι η ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης, και ότι πρέπει να δώσουν μία απάντηση στον εισαγγελέα, ένα πόρισμα, κάτι, και ότι αυτό τελικά είναι ένα σκέτο «αρχείο».

-Τελικά, στη συνεδρίαση αυτή, αντί να ασχοληθούν με την ουσία της αναφοράς μου, ασχολήθηκαν με …εμένα και την «κοινή δράση» που είχαν αποφασίσει να αναλάβουν εναντίον μου με όλους τους υγειονομικούς φορείς της χώρας σε προηγούμενη συνεδρίασή τους. Αποδείχθηκε ότι η προηγούμενη αυτή συνεδρίαση ήταν της 1ης Απριλίου 2021 (αφού ζήτησα και έλαβα τα σχετικά πρακτικά»), στην οποία αποφασίστηκε να ζητηθεί από όλους τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς κοινή δράση εναντίον μου, για το «πανιατρικό ζήτημα», όπως με χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γεώργιος Πατούλης.

https://karditsastakra.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια