Περίληψη του καλύτερου λογισμικού Mixer ήχου για υπολογιστή και smartphone

Σκοπεύετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με τη μουσική; Or ίσως θέλετε να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας με μουσική, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη μικτή ηχογράφηση από πολλά κομμάτια. Όποιος και αν είναι ο λόγος σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας εικονικός ή ψηφιακός μίξερ ήχου για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τον στόχο σας με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφορα προγράμματα που έχουν μοναδικές και διαφορετικές δυνατότητες. Τούτου λεχθέντος, επιλέξαμε τα καλύτερα ΜΙΚΤΗΣ ΗΧΟΥ για κάθε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών, ιστού και κινητών συσκευών. Διαβάστε την υπόλοιπη ανάρτηση για να λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Λογισμικό Audio Mixer

Μέρος 1. Καλύτερο λογισμικό συγχώνευσης ήχου για Windows PC/Mac

Στη λίστα, έχουμε Μετατροπέας βίντεο Vidmore που δεν είναι αφιερωμένο μόνο στη μετατροπή αρχείων πολυμέσων αλλά και στην επεξεργασία ήχου και βίντεο. Επιτρέπει στους χρήστες να συντομεύουν κλιπ ήχου μέσω της λειτουργίας διαίρεσης. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να απαλλαγείτε από περιττά μέρη, όπως μια μακρά εισαγωγή. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να συγχωνεύσετε πολλά μουσικά κομμάτια σε ένα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να παίξετε μουσικά κομμάτια σύμφωνα με την επιθυμητή σειρά που πρέπει να παίξουν. Επιπλέον, έχετε την επιλογή να μετατρέψετε το αρχείο ήχου σε οποιαδήποτε μορφή ήχου που σας επιτρέπει να μεταδώσετε τη μουσική στη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που θέλετε. Τούτου λεχθέντος, εδώ θα σας παρουσιάσουμε τα βήματα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μίξερ ήχου σε υπολογιστή και Mac.

Βήμα 1. Κατεβάστε το λογισμικό συγχώνευσης ήχου

Πρώτα απ 'όλα, κατεβάστε το πρόγραμμα από τον επίσημο ιστότοπό του. Υπάρχουν επίσης ΔΩΡΕΑΝ Λήψη πάνω κουμπιά για να αποκτήσετε γρήγορα το πρόγραμμα εγκατάστασης της εφαρμογής. Μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη της εφαρμογής, εγκαταστήστε την εφαρμογή ακολουθώντας τον οδηγό οδηγού και, στη συνέχεια, εκτελέστε την εφαρμογή.

Βήμα 2. Ανεβάστε ένα ηχητικό κλιπ

Μετά από μια επιτυχημένη εγκατάσταση, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Συν κουμπί που παρέχεται στην κύρια διεπαφή για τη μεταφόρτωση ενός αρχείου ήχου. Or, κάντε κλικ στο Πρόσθεσε αρχεία αναπτυσσόμενο κουμπί στην επάνω δεξιά πλευρά της διεπαφής. Στη συνέχεια, επιλέξτε μεταξύ Πρόσθεσε αρχεία και Προσθήκη φακέλου επιλογές. Μόλις ολοκληρώσετε τη μεταφόρτωση κλιπ ήχου, μπορείτε τώρα να συγχωνεύσετε τα κλιπ.

Vidmore Vc Προσθήκη αρχείου ήχου Λογισμικό μίξερ ήχου

Βήμα 3. Επιλέξτε μια μορφή εξόδου

Πριν από τη συγχώνευση των κλιπ χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή μίξερ ήχου, μπορείτε να επιλέξετε από τις διαθέσιμες επιλογές μορφοποίησης που βρίσκονται στο Προφίλ αυτί. Από εδώ, κάντε κλικ στο Ήχος και επιλέξτε μια μορφή εξόδου στην αριστερή ενότητα.

Vidmore Vc Select Format Audio Mixer Software

Βήμα 4. Συγχώνευση κλιπ ήχου

Στη συνέχεια, ορίστε μια θέση φακέλου όπου θέλετε να αποθηκεύσετε τα συγχωνευμένα κομμάτια ήχου. Στη συνέχεια, σημειώστε το Συγχώνευση σε ένα αρχείο επιλογή δίπλα στο κουμπί Μετατροπή όλων. Πριν την απόδοση του αρχείου, μπορείτε να εισαγάγετε ένα όνομα για τον νέο ήχο κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που μοιάζει με μολύβι που επισυνάπτεται με τη μικρογραφία ήχου. Τέλος, κάντε κλικ στο Μετατροπή όλων κουμπί για να ξεκινήσει η διαδικασία και θα λάβετε την αναπαραγωγή ήχου αμέσως μετά την απόδοση του αρχείου.

Vidmore Vc Merge Audios Mixer Software

Μέρος 2. Εφαρμογές για Android/iPhone για μίξη ήχου

Εάν είστε πιο άνετοι με ένα smartphone για τη μίξη ήχων, μπορείτε να σκεφτείτε τις εφαρμογές για κινητά ως εφαρμογές ήχου μίνι μίξερ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά προγράμματα για Android και iPhone. Έτσι, ερευνήσαμε το καλύτερο μίξερ ήχου για τη ροή της δικής σας μικτής μουσικής στο smartphone σας.

1. MP3 Audio Merger and Joiner

Το MP3 Audio Merger and Joiner είναι μια εφαρμογή για κινητά που προσφέρει πολλές δυνατότητες επεξεργασίας ήχου. Με αυτό, μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα κομμάτια σε ένα απρόσκοπτο κλιπ ήχου. Αυτός ο μικρός αναμικτήρας ήχου υποστηρίζει επίσης πολλές μορφές ήχου και δεν υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των αρχείων ήχου που μπορείτε να επεξεργαστείτε. Επιπλέον, δεν έχει σημασία αν έχουν διαφορετικές επεκτάσεις ή ρυθμούς bit, επειδή το εργαλείο μπορεί να το λειτουργήσει για εσάς.

MP3 Audio Merger And Joiner Audio Mixer

2. Κόπτης & Συγχώνευση MP3

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε και να αναμίξετε αρχεία ήχου χρησιμοποιώντας μια άλλη εφαρμογή Android που ονομάζεται MP3 Cutter and Merger. Εκτός από τη συγχώνευση ή τη μίξη κλιπ ήχου, διαθέτει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως κοπή MP3 ή άλλων μορφών ήχου. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν θέλετε να αφαιρέσετε περιττά μέρη του ήχου. Επιπλέον, αυτό ειδικεύεται σε συσκευές Android, εξ ου και η υποστήριξη για κάρτες SD. Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να μετακινήσουν τα συγχωνευμένα τραγούδια τους σε μια κάρτα SD και να εμφανίσουν μια λίστα με τα τραγούδια σας.

MP3

3. iMovie

Για συσκευές iPhone ή iOS, υπάρχει μια εγγενής εφαρμογή μίξερ ήχου iPhone και Mac που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναμίξετε πολλά ηχητικά σε ένα μόνο αρχείο. Το iMovie είναι ευρέως γνωστό για την επεξεργασία βίντεο που σας επιτρέπει να αναστρέφετε και να περιστρέφετε τον ήχο. Εκτός από αυτήν τη λειτουργία, αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα soundtrack, ηχητικά εφέ και μουσική από την τοπική μουσική βιβλιοθήκη σας. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε τη φωνή σας και να την προσθέσετε στο κλιπ. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να μετατρέψετε το τροποποιημένο κλιπ σε μορφή αρχείου ήχου για να το μεταδώσετε στη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής.

Μίξερ ήχου iMovie

Μέρος 3. Καλύτερα 3 Online Mixers Audio

Για όσους δεν θέλουν να εγκαταστήσουν πρόσθετα προγράμματα στον υπολογιστή τους, μπορείτε να κάνετε ένα online δωρεάν μίξερ ήχου. Δείτε τα αποτελεσματικά εργαλεία μίξης ήχου μετά το άλμα.

1. Συγχώνευση BearAudio MP3

Το Bear MP3 Merger είναι ένας διαδικτυακός επεξεργαστής ήχου που σας επιτρέπει να συνδυάσετε πολλά τραγούδια ή αρχεία ήχου μαζί χωρίς την απαίτηση εγγραφής λογαριασμού. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει υποστήριξη σε MP3, WAV και OGG. Επομένως, είτε συγχωνεύετε μια σειρά αρχείων MP3 είτε έναν συνδυασμό αυτών των τριών αρχείων ήχου, θα μπορείτε να το επιτύχετε με τη βοήθεια αυτού του προγράμματος μίξερ ήχου. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι εύκολο να λειτουργήσει λόγω του ότι όλα τα χειριστήρια πλοήγησης αναγνωρίζονται εύκολα. Είτε ο σκοπός σας είναι να διαχωρίσετε, να συγχωνεύσετε, να διαγράψετε, να κόψετε, να διαγράψετε ή να ρυθμίσετε τα γήπεδα, θα μπορείτε να τα ολοκληρώσετε με γρήγορο και εύκολο τρόπο.

Bear Audio MP3 Cutter Audio Mixer

2. 123apps: Audio Joiner

Το Online Audio Joiner by Clideo λειτουργεί επίσης ως εξαιρετικός αναμικτήρας ήχου Mac και Windows, καθώς μπορεί να εκτελεστεί σε όλα σχεδόν τα προγράμματα περιήγησης ιστού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο και θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τη δουλειά της μίξης αρχείων ήχου είτε σε Windows είτε σε Mac. Επιπλέον, μπορείτε να εισάγετε αρχεία ήχου από διαδικτυακές πηγές όπως το Google Drive, το Dropbox και μέσω URL. Εναλλακτικά, σας επιτρέπει να ανεβάζετε αρχεία από την τοπική μονάδα δίσκου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιλέξετε ποια μέθοδος είναι πιο βολική για εσάς. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία drag and drop, μπορείτε εύκολα να αναδιατάξετε τη σειρά των κομματιών. Στη συνέχεια, μπορείτε να λάβετε αμέσως την αναπαραγωγή ήχου μόλις ολοκληρώσετε τη συγχώνευση των κλιπ.

Clideo Audio Joiner Audio Mixer

Μέρος 4. Συχνές ερωτήσεις για το Audio Mixer

Τα Windows 10 έχουν προεγκατεστημένο ένα μίξερ ήχου;

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο ενσωματωμένο στα Windows 10 για μίξη ή συγχώνευση ηχητικών αρχείων, δεν υπάρχει εφαρμογή Windows 10 που να έχει αναπτυχθεί για τέτοια ανάγκη. Αλλά μπορείτε να ελέγξετε τον ήχο από το σύστημα που προέρχεται από διαφορετικές πηγές, όπως ηχεία, ήχους συστήματος και προγράμματα περιήγησης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό από το Volume Mixer στα Windows 10.

Είναι ασφαλής η ανάμειξη αρχείων ήχου στο διαδίκτυο;

Μπορείτε να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της μίξης και της συγχώνευσης ηχητικών εφόσον ο ιστότοπος δεν ζητήσει τα προσωπικά σας στοιχεία ή πληροφορίες.

Πώς συμβαίνει η διαδικασία μίξης ήχου;

Στη μίξη ήχου, συμμετέχετε σε δύο ή περισσότερα κομμάτια ήχου, ειδικά χειρίζοντας το επίπεδο έντασης, το περιεχόμενο συχνότητας, την πανοραμική θέση κ.λπ. Αυτό θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τη συνολική απόδοση του ήχου.

συμπέρασμα

Τώρα ξέρετε ποια είναι τα καλύτερα λογισμικό μίξερ ήχου προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το ταξίδι δημιουργίας ήχου. Επιπλέον, αυτή η ανάρτηση καλύπτει όλες τις πλατφόρμες, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια είναι η πιο βολική για τις ανάγκες σας.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια