Europa League: Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Καραμπάγκ στο Μπακού – Πρώτος βαθμός στον όμιλο

 Europa League: Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Καραμπάγκ στο Μπακού – Πρώτος βαθμός στον όμιλο

 

«Ζωντανοί» για τα μπαράζ της φάσης των «16» του Europa Conference League οι Πειραιώτες

Την ισοπαλία 0-0 πήρε ο Ολυμπιακός στο Μπακού με αντίπαλο την Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ της φάσης των «16» του Conference League.

Οι Πειραιώτες δεν μπήκαν καλά στο ματς και δέχτηκαν πίεση από τους Αζέρους, ενώ και επιθετικά δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για τελικές προσπάθειες.

Παρ’ όλα αυτά, το πρώτο ημίχρονο βγήκε με το «μηδέν» στην άμυνα, ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στο 37′ ύστερα από σέντρα σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές, το αμυντικό δίδυμο Παπασταθόπουλος-Ντόι λειτούργησε για τον Μίτσελ και ο Ολυμπιακός κράτησε το 0-0, παίρνοντας τον πρώτο βαθμό στον όμιλο και σε συνδυασμό με το 0-4 της Φράιμπουργκ στη Ναντ ελπίζει για την 3η θέση στο γκρουπ.

Ο Ολυμπιακός παίζει την επόμενη αγωνιστική στη Γερμανία (Φράιμπουργκ) και στην 6η ημέρα υποδέχεται τη Ναντ. Οι Γάλλοι στην 5η ημέρα παίζουν εντός με τους Αζέρους οι οποίοι ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει πρόκριση.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ, Γκαράγιεφ, Αλμέιντα, Σεϊντάεφ, Κάντι, Ζουμπίρ, Οβούσου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μπιέλ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ.

 https://www.pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια