ΠΑΟΚ: Αποδοκιμασίες σε παίκτες και Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό

 ΠΑΟΚ: Αποδοκιμασίες σε παίκτες και Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν δώσει βροντερό “παρών” στη Λιβαδειά

Ο ΠΑΟΚ είχε νέα απώλεια βαθμών στη Super League 1, μένοντας στην ισοπαλία 1-1 με τον Λεβαδειακό, γεγονός που έφερε ξανά αποδοκιμασίες σε παίκτες και προπονητή.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν δώσει βροντερό “παρών” στη Λιβαδειά και πανηγύρισαν το γκολ της ομάδας τους, αλλά η ισοφάριση στις καθυστερήσεις έφερε απογοήτευση.

Στο τέλος μάλιστα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς της ομάδας τους, αλλά δέχθηκαν αποδοκιμασίες από την κερκίδα, κάτι που συνέβη και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό ήταν μάλιστα το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού γιούχα υπήρξε και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με τον Λουτσέσκου να βρίσκεται και τότε στο “στόχαστρο”.

 Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισοφαρίσει τον ΠΑΟΚ και να πάρει τον βαθμό με 1-1

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισοφαρίσει τον ΠΑΟΚ και να πάρει τον βαθμό με 1-1

Ισοπαλία με γκολ στις καθυστερήσεις από τους Βοιωτούς

Ο ΠΑΟΚ έκανε κακό ματς στη Βοιωτία και το… πλήρωσε στις καθυστερήσεις, αφού ο Λεβαδειακός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπελμόντ και λίγο έλειψε να κάνει και μία απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο “απειλητικός” και βρήκε τη… λύση με κάθετη του Μπίσεσβαρ και άψογο τελείωμα του Νάρεϊ στο 73ο λεπτό του αγώνα. Ο Λεβαδειακός “απάντησε” όμως με φοβερό σουτ του Μπελμόντ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και είδε το VAR να του ακυρώνει ένα πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ακόμη κι έτσι όμως, ο ΠΑΟΚ έχασε δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς στη φετινή Super League 1 και έμεινε πίσω κι από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε νωρίτερα με 2-1 από την έδρα του ΟΦΗ.

https://www.pronews.gr 


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια