ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ Η ΠΥΛΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΦΩΤΟ)

 


Η Πύλα (Τοπική Κοινότητα Πύλας - Δημοτική Ενότητα ΠΥΛΟΥ), ανήκει στον δήμο ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “η Πύλα”. Έδρα του δήμου είναι η Πύλος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Πελοποννήσου.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, η Πύλα ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Πύλας, του πρώην Δήμου ΠΥΛΟΥ του Νομού ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

Η Πύλα έχει υψόμετρο 137 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 36,9434374892 και γεωγραφικό μήκος 21,7323313352. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στην Πύλα θα βρείτε εδώ.

Και συγκεκριμένα θα βρείτε εκεί την ταβέρνα ψησταριά Η ΠΥΛΑ, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ανθρώπους αγνούς πρόθυμους να εξυπηρετήσουν κάθε σας γούστο πάνω στο φαγητό.

Σας ευχόμαστε λοιπόν καλή διασκέδαση και είμαστε σίγουροι ότι θα σας μείνουν αξέχαστες οι γευστικές απολαύσεις, που θα σας προσφέρουν οι άνθρωποι της ταβέρνας ψησταριάς Η ΠΥΛΑ, άνθρωποι με μεράκι για το καλό φαγητό , με κέφι, χαμόγελο και διάθεση πάντα για γλέντι, αρκεί να μπείτε στη σελίδα του καταστήματος  πατώντας ΕΔΩ , επίσης και ΕΔΩ

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια