Το beach bar-restaurant Sun & Sea στην Φοινικούντα είναι η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία (Φωτό - Βίντεο)

 

Sun & Sea! Ο νέος σας καλοκαιρινός προορισμός που θα γίνει… θεσμός!

Το beach bar-restaurant Sun & Sea, που άνοιξε πρόσφατα στην υπέροχη παραλία της Φοινικούντας, έχει στηθεί στα πρότυπα ανάλογων χώρων που θα περίμενε κανείς να συναντήσει σε κάποιο κοσμοπολίτικο προορισμό.

Ένας σύγχρονος, μοντέρνος χώρος σας περιμένει . Ένας χώρος που θα γράψει τη δική του ιστορία στη διασκέδαση, τη χαλάρωση, τις υπέροχες γεύσεις, την εξυπηρέτηση.

Έχοντας σαν γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του, το Sun & Sea θα είναι ο απόλυτος προορισμός του καλοκαιριού. Χαλάρωση με υπέροχες μουσικές, πεντανόστιμο φαγητό είτε σε πιο παραδοσιακές γεύσεις είτε πιο light εκδοχές με τη μορφή εύγευστων σνακ για την παραλία, χυμοί, παγωτά, κοκτέιλς, καφές και άλλα πολλά που θα σας κρατήσουν σε μία γευστική… εγρήγορση. Το γρήγορο σέρβις και το ευγενικό προσωπικό και στο χώρο του εστιατορίου αλλά και στις ξαπλώστρες της παραλίας  απλά θα ολοκληρώσει την εμπειρία σας.

Προτεραιότητά του beach bar-restaurant Sun & Sea η ασφάλειά των πελατών και η δημιουργία καλοκαιρινών αναμνήσεων που θα διαρκέσουν για πάντα!

Μια βουτιά στο Ελληνικό καλοκαίρι, ένα «ταξίδι μύησης» στον μαγευτικό κόσμο των αισθήσεων, των γεύσεων και των αρωμάτων, της παραλίας της Φοινικούντας με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ09:00 – 00:00
ΤΡΙΤΗ09:00 – 00:00
ΤΕΤΑΡΤΗ09:00 – 00:00
ΠΕΜΠΤΗ09:00 – 00:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ09:00 – 00:00
ΣΑΒΒΑΤΟ09:00 – 00:00
ΚΥΡΙΑΚΗ09:00 – 00:00

T. 2723071220

Υπεύθυνοι καταστήματος:

Φώτης Πουλόπουλος

Ηλίας Σαρρής

Δείτε εικόνες:

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

  

  

 

Δείτε εικόνες από τα φαγητά:

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

https://www.gargalianoionline.gr


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια